Events By Design  
 

Just Love Handlettering 

Helemaal hip en leuk om te leren; handlettering. 

Ook zo dol op mooie handschriften en letters? Vind jij handgeschreven quotes en kaarten ook zo mooi? En zou je dit zelf graag willen leren? Wij organiseren handlettering workshops door heel Nederland. 

Het is dé trend: met pen, stiften, potloden en verf zelf de mooiste letters creëren.Ook jij leert tijdens een workshop handlettering met pen en papier binnen no time zelf de meest unieke kaarten en quotes te creëren. 

U kunt kiezen uit de volgende Just Love Handlettering workshops: 

  Workshop:                     Artikelnummer:        

- Handlettering Basis        EBD0002            
- Brushlettering                 EBD0003  (keuze om te werken met brushpen of met penseel en inkt)
- Handlettering met kleur  EBD0004 

Prijzen:                  

Workshop 

excl koffie/thee/lekkers  

inclusief koffie/thee lekkers

Handlettering Basis  

€ 30,= 

€ 35,=

Brushlettering met Brushpen  

€ 39,95

€ 42,95

Bruslettering met penseel en inkt 

€ 44,95

€ 49,95

Handlettering met kleur

op aanvraag  

op aanvraag 


- Prijzen voor bovengenoemde workshops zijn altijd inclusief materialen maar exclusief locatie.
  Wij kunnen voor u een locatie regelen en boeken, maar als u een locatie heeft die ruim genoeg is voor een
  groep, dan is dat natuurlijk ook prima.       

- Indien u een workshop kiest inclusief koffie/thee en lekkers; dan verzorgen wij dat voor u. 

Deze bovengenoemde workshops worden gegeven door Maaike. Zij heeft al ruim 14 jaar ervaring en deze workshops kunnen overal in Nederland geboekt worden. 

Voor meer informatie en/of offertes en prijzen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via ons Contactformulier of via telefoonnummer: 06 - 57 62 65 12 

Meer informatie over de bovengenoemde workshops:

Handlettering Basis  
Je gaat naar huis met jouw zelfgemaakte poster op A4 of A5 formaat. 
Maaike leert je precies wat je moet weten om jouw ontwerp op papier te kunnen zetten. Jullie gaan aan de slag met compositie; hoe zet je woorden op papier zodat het er visueel aantrekkelijk uitziet? Daarnaast geeft ze je tips bij het tekenen en helpt ze je persoonlijk bij het uitwerken van jouw ontwerp.

Ervaringen van deelnemers aan de Workshop Basis:
(bron: website van Maaike)

"De workshop was heel leuk en leerzaam. Fijn dat we lekker praktisch aan het werk waren! De hulp die jullie gaven vond ik echt goed. Jullie kunnen jullie enthousiasme goed overbrengen"

"Ik vond de workshop erg leuk! Prettige sfeer hebben jullie neergezet. Ik vond de sfeer goed. Jullie manier van begeleiden is prettig, vooral de positieve feedback!"

Brushlettering 
Brushletters schrijf je met een brushpen of met een penseel. Het is een speciale techniek die je door heel veel te oefenen in de vingers krijgt. Tijdens de workshop geeft Maaike je een kickstart of helpt ze je vooruit als je zelf al ben begonnen met brushletteren. Ze laat je kennismaken met een brushpen en het schrijven met een penseel. Zo kun je zelf kiezen wat jij prettig vind schrijven en wat je zelf mooi vind. Ze vertelt je ook alles over welk papier geschikt is om te gebruiken. 

Wat ga je maken?

Je krijgt eerst een uitleg van Maaike en dan gaan jullie snel aan de slag met het oefenen van de letters. Je krijgt tijdens het oefenen ook alle ruimte om de materialen uit te proberen en te kiezen waar jij jouw eindwerkstuk mee wil schrijven. Het eerste uur gebruiken jullie om te oefenen. Tijdens het tweede uur ga je jouw zelfgekozen quote uitwerken op A4 en je gaat dan ook naar huis met jouw zelfgemaakte poster. 

Handlettering met kleur 
Deze workshop handletteren met kleur is óók geschikt voor beginners! Maaike vertelt je hoe je een eigen compositie kan maken en hoe je snel mooie letters kunt tekenen die je kunt vullen met kleur. Ze vertelt je hoe je mooie kleurverloopjes (blenden) kunt maken en hoe je mooie achtergronden kunt maken. Je kunt met deze technieken ook illustraties maken bij jouw handlettering. Het is écht veel makkelijker dan je denkt en je kunt verbluffende resultaten maken bij deze workshop!

Ben je al iets meer bekend met handlettering? Dan is deze workshop heel geschikt voor jou. Je kunt met de technieken die Maaike je leert handlettering naar een next (gekleurd) level brengen! Tijdens de workshop maakt ze veel tijd vrij voor persoonlijke aandacht en kun je haar alles vragen, zodat jij op jouw niveau geholpen wordt. 

Je krijgt bij deze workshop de basis materialen die je nodig hebt:
- een micron fineliner (deze is watervast)
- een penseel
- aquarelpapier 
- potlood en een goede gum om mee te schetsen 
- een geodriehoek om een goede compositie te maken 
De overige materialen zijn aanwezig bij de workshop en zijn vrij te gebruiken. 

Terug naar alle workshops


Meest geboekt: de workshop Handlettering Basis

All pictures by: Maaike 

           Handletteren                                    Brushlettering                             Handletteren met Kleur