Events By Design  
 

Bonbons maken - Choco Love 

Voor de Chocoladeliefhebbers: Een Yummie Bonbon workshop! 

Een echte zoetekauw? Can't stay away from chocolate? Dan is dit echt een top uitje.Samen met je vrienden, familie of collega's de lekkerste bonbons maken tijdens deze gezellige workshop.

Deze workshop wordt gegeven door Walter. De workshop wordt gestart met wat te vertellen over de herkomst en mystiek van chocolade. Daarna wordt er uitleg gegeven over de materialen en grondstoffen, worden de recepten uitgedeeld en gaan jullie lekker aan de slag. Tussendoor mag je dippen en proeven van de smaken chocolade. Jullie maken met de hand allerlei soorten chocolade om je vingers bij af te likken. Jullie starten met het maken van de praliné vulling. Deze maken jullie af tot bonbons. Dan maken jullie een assortiment van chocoladetruffels met verschillende smaken zoals kaneel, sinaasappel, limoen, rum, cointreau, koffie of speculaas. Uiteraard neemt ieder 250 gram zelfgemaakte bonbons in een mooi doosje mee naar huis. Hmmmmmmmmm. 

Duur van de workshop: 2½ uur 

Tarieven Workshop Choco Love 
Aantal personen 
10-15                 € 42,95
16-25                 € 41,95 
26-40                 € 38,95

Prijzen zijn inclusief btw en reserveringskosten.
Artikelnummer: EBD0013

Bij deze workshop ontvangt elke deelmemer van Events By Design een mooi aandenken in de vorm van een Goodie Bag of ander cadeau