Events By Design  
 

Chocolade bonbon workshop met vaartochtje 

Een chocolade bonbon workshop wordt pas echt leuk als je kiest voor de uitgebreide variant, waarbij je na het maken van de heerlijke bonbons gaat varen over de Leidsche grachten. Uiteraard gaan de bonbons van de workshop mee aan boord. Daardoor geniet je niet alleen van het varen maar ook van de zelfgemaakte chocolaatjes. Je kunt kiezen uit een workshop en vaart van 3 uur en van 4 uur. 

Yummie bonbons, genieten van elkaars gezelschap, de mooie omgeving en drankjes. All inclusive! 

Overdekt varen
Gelukkig zijn we niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Het is mogelijk om te kiezen voor een boot met kap, zodat je overdekt zit als het onverhoopt gaat regenen. En heb je een boot zonder kap? Dan schuilen jullie bij een regenbuitje gewoon even onder een bruggetje. Gelukkig regent het in Nederland minder vaak dan we soms denken.

Een mooi voordeel van het vaartochtje is dat jullie niet gebonden zijn aan een specifiek tijdstip: varen kan op elk moment van de dag. Wil je langer de tijd voor zo'n leuke dag? Dat is geen enkel probleem. 


Je kunt een chocolade bonbon workshop met vaartochtje boeken voor eigen groepen vanaf tien personen tot maximaal 40 personen.


Tarieven Chocolade Bonbonworkshop met vaartochtje 
De prijzen voor deze workshop zijn: 
3 uur : € 43,95 per persoon 
4 uur:  € 59,95 per persoon 
Prijzen zijn inclusief btw en reserveringskosten.
(Artikelnummer: EBD0015)Bij dit uitje ontvangt elke deelmemer van Events By Design een mooi aandenken in de vorm van een Goodie Bag of ander cadeau

Voor meer informatie, vragen & boekingen kunt u het contactformulier  invullen of bellen naar: 06 - 57626512 

Terug naar het overzicht Culinaire Workshops