Events By Design  
 

Promotion 

Wil je jouw nieuwe product promoten? Meer klanten trekken of voor jouw vaste klanten iets speciaals organiseren? Wij zijn dé experts op dit gebied en helpen graag bij diverse promotionele acties, modeshows en andere activiteiten. Bij Events By Design weten we als geen ander hoe je een product goed kunt promoten en wat daar allemaal bij komt kijken. Het vergt veel organisatie en tijd; wij nemen dit graag 


Wat kunnen wij zoal voor jou  betekenen?

Wil je  meer klanten trekken, bijvoorbeeld naar jouw winkel? Naar gelang jouw budget kunnen wij originele acties uitwerken en organiseren. Een eenmalige actie kan al veel nieuwe klanten trekken, om nieuwe klanten te behouden maar ook om vaste klantenkring niet kwijt te raken, is het verstandig om ook veel aandacht te geven aan social media.

Om op te vallen zijn originele acties en advertenties key; en laten wij daar juist heel sterk in zijn. Wij zijn je daarom graag van dienst; zo kun je  bijvoorbeeld tot drie concepten voor reclame/promotie per maand ontvangen welke je kunt gebruiken voor alle  social media.

Ook kunnen wij, op vooraf afgesproken data, bij je op kantoor komen om nieuwe ideeën te bespreken met als doel om daarna nieuwe acties opzetten en uitvoeren.

Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar. 


Voor meer informatie of vragen: stuur vrijblijvend een berichtje via ons contactformulier of bel naar
Diana: 06 -57 62 65 12 


Maak gebruik van ons Creative Team; de Denk-Tenk vol vernieuwende ideeën! 

Photo by Skeeze on Pixabay


Terug naar Corporate Events