Events By Design  
 

            Uitjes & Workshops 

Time to haven fun!

Een high-tea workshop met aansluitend een vaartochtje, bonbons of chocoladeletters maken, een salsa workshop, tassen maken... de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Voor een vrijgezellenfeest, een verjaardag, vriendinnenmiddag of bedrijfsuitje: hier vind je de leukste uitjes en workshops door heel Nederland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop zeep maken? Of wat te denken aan een wijnproeverij of whisky proeverij? Wat je ook kiest, het wordt hoe dan ook een feestje!

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van uitjes en workshops. Altijd met een hoog 'feel good' gehalte en met heel veel zorg voor jou uitgezocht. Continue staan oren en ogen wijd open om nog meer fijne uitjes en workshops toe te voegen aan dit concept. 

Bovenal staat een prettig en gezellig uitje of event voor jou bovenaan het prioriteitenlijstje. Kijk op je gemak lekker verder rond en heb je vragen of wil je advies? Aarzel dan niet contact op te nemen. Dat kan per telefoon of mail. Ik help je graag!

Staat jouw favoriete workshop er niet tussen? Aarzel niet en neem contact met ons op, dan organiseren we voor jou die ene speciale workshop. 

Iets organiseren? Zoek dan niet verder!

Events By Design heeft enorm veel ervaring met het organiseren van leuke en gezellige uitjes en workshops voor particulieren, groepen, bedrijven, evenementen/feesten en partijen. Of het nou om jonge kinderen, tieners of volwassenen gaat, de workshops zijn allemaal op maat. Workshops en dansshows zijn ook los van elkaar te boeken.


Onze Workshops: 


 

 

Wij bieden ook complete arrangementen aan 
Waarom ingewikkeld doen als het professioneel en betaalbaar kan?
Dansworkshops, creatieve workshops op maat, teambuilding workshops, lekker samen eten en drinken.
Zorgeloos organiseren is een kunst, geef uw zorg aan ons!

Complete Arrangementen: Kijk maar eens even rond

Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden en wat wij voor jou kunnen betekenen. Voor meer info of vragen kun je een berichtje sturen via ons Contact formulier of bellen naar: 06 57 62 56 12 

Terug naar  Home