Events By Design  
 

City Trips  

Take a short break en ontdek een leuke stad. Wij organiseren voor jou de leukste City Trips. We regelen alles van A tot Z. Het enige wat jij hoeft te doen is de bestemming uit te zoeken en je koffers in te pakken. Of je nu met  tweetjes een romantische get away wilt boeken of met je vriendengroep het nachtleven van Brussel wilt ervaren. Alles kan en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer je jouw bestemming hebt bepaald regelen wij voor jou de rest zoals hotelboekingen, eventueel vervoer per luxe toeringbus etc. Alles afgestemd op jouw wensen en jouw budget. 

Vervoer
Wij werken samen met een aantal grote busmaatschappijen. Wil je er met een groep op uit en willen jullie fris en uitgerust op de plaats van bestemming aankomen? Dan is reizen per touringbus ideaal. Wij kunnen voor voordelige en scherpe prijzen een touringbus inplannen en voor jullie regelen. 

Slapen
Wij zoeken de leukste hotels & B&B: Slaap jij graag in een luxe hotel of ga jij voor een sfeervolle B&B? Laat het ons weten en wij gaan voor jou op zoek en vinden voor jou dé accommodatie die perfect past bij jouw wensen en budget. 

De Stad Ontdekken
Van stadswandeling tot museumbezoek, de leukste winkelstraatjes en de Must-See plekken van een stad; wij geven je alle tips over de stad waar jij naartoe reist.


Onze Service & Diensten:
- Wij regelen jullie city trip van A tot Z.
- Bij ons kun je een all inclusive trip regelen. 
- Busvervoer, hotelaccommodaties, B&B; ook dat regelen wij voor jullie.
- Onze offertes zijn altijd helder. 
- Wij bieden altijd een aantal opties, opdat jullie een keuze kunnen maken 
  welke perfect aansluit aan jullie wensen en budget. 
- En, afhankelijk van jullie wensen, zijn wij on-site of on-call tijdens jullie trip 
  om er zeker van te zijn dat alles soepel verloopt.  

Wij plannen en regelen jouw City Trip helemaal naar jouw wensen

Voor meer informatie of vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer  06 - 57 62 65 12 of neem contact met ons op via het contactformulier