Events By Design  
 

Let's have fun!
Van Sweet 16 Party tot een 50e verjaardag en van een verlovingsfeestje tot een jubileum diner, Events By Design regelt alle details zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten. Zelfs een kleine bijeenkomst vergt planning... Welke hoofdgerechten, wijnen en desserts? Heb je genoeg zitplaatsen? Heb je de tijd om een feestje te ontwerpen en uit te voeren die mensen zich zullen herinneren? Laat de planning, details en stress over aan ons. 

 

Photo by Fu Zhichao on Pexels


Je eigen Event Stylist

Wanneer je helemaal overstelpt raakt door alle grote en kleine details kun je de hulp van een van onze event-, wedding- & party stylisten inhuren. Waar je ook woont en wat de reden voor jouw feestje ook is; het team van Events By Design staat voor jou klaar. 

Bekijk welke production services wij bieden


Laat je inspireren


IJS
Jong & oud staan er voor in de rij! En dan het liefst
een oubliehoorn of lekker Raketje. Of weet je nog die old fashion roomijs beker? Er is enorm veel keus, maar soms zijn de ouderwetse producten gewoon het best!  


Stoere Bus
Uit een Kekke bus smaakt food nog lekkerder! Het staat super knus & gezellig.... zeker met bijvoorbeeld vintage stoeltjes. Zo'n Food Van is echt super tof!

Uniek op de fiets
Wees bij de entree al direct uniek! En wat is er Hollandscher dan een fiets. Trek hier al de aandacht om jouw gasten welkom te laten voelen.

Neem een kijkje in onze Photo Gallery voor nog meer inspiratie!


En tenslotte, wat is onze nummer 1 tip voor het stijlen van een feestje?                   Zodra het feestje begint: relax and enjoy the moments !
            

                                       Let's have a Party! 

Photo by Lidya Nada @Lidyanada on Unsplash