Events By Design  
 

  Maak het onvergetelijk 


Jouw event… maar dan net even anders dan anders, een verschil wat je kan maken door te zorgen voor entertainment. Wij denken graag met je mee en hebben altijd originele ideeën.

Wij werken samen met o.a. Prima Entertainment; zij beschikken over een uitgebreid bestand met talloze verrassende, professionele maar vooral creatieve mogelijkheden op het gebied van entertainment voor jouw bedrijfsfeest.

Al een paar leuke ideetjes: 

Verwelkom gasten eens op een andere manier

Photo by Skeeze on Pixabay


Al bij ontvangst gelijk de sfeer proeven; gasten zullen blij verrast zijn wanneer zij verwelkomt worden door entertainment welke helemaal past bij het event. Een leuk idee is bijvoorbeeld welbekende liedjes te laten zingen door een dame die gezellig op haar kermispaardje rondloopt.
 

Er zijn tal van mogelijkheden: Wat het thema ook is en welke sfeer je ook maar neer wilt zetten, we hebben genoeg ideeën en denken graag met je mee.

Catering Entertainment
Catering entertainment creëert interactie met jouw gasten en een ware beleving op jouw event.
Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos een paar voorbeelden zie je hier
.


Zoeter dan zoet en leuker dan leuk!
De Candy Diva (ook in te zetten als Cupcake Diva of Dessert Diva) heeft een waanzinnig mooie "rok" ontworpen in een metalen frame op wielen dat 100 glazen of hapjes kan dragen. Champagne, Drankjes, Amuzes, Desserts, Hapjes en Snoepzakjes kun je op deze unieke wijze aan uw gasten presenteren. Aan te passen aan elk thema. Het metalen frame heeft nu ook LED verlichting waardoor het geheel nog mooier uitkomt. Een prachtige eyecatcher voor jouw evenement!


Let's pop bottles and drink Champagne 
Champagne Diva's met opvallende mooie jurken. Champagne, drankjes, amuses, hapjes en zelfs snoepzakjes kun jij op deze unieke wijze aan jouw gasten presenteren. Aan te passen aan elk thema.

 -Foto en informatie: Prima Entertainment-Ben je op zoek naar een creatief entertainment concept?  Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee over de invulling van jouw event
!Music Please 
Live muziek zorgt gelijk voor een perfecte sfeer, wanneer de gasten arriveren of tijdens het event.
Passend bij elk thema en elke gelegenheid. 

Events By Design werkt samen met o.a. Mix&Party.
Mix&Party is een combinatie van een live band, dj en zangeres. Door dit concept ontstaat er een dynamische avond met veel afwisseling en sluit het aan op al je wensen.  

Muziekstijl
Heb je zelf al een idee welke muziekstijl past bij jouw event en de gasten? De DJ past de muziek van zijn DJ-set hier op aan. Een speciaal verzoeknummer van de live band? Ook dit is bespreekbaar.

De Perfecte Mix 
We bespreken samen jouw muzikale voorkeuren. Daarna bepalen we in overleg welke mix van entertainment het beste past bij jouw event. Uiteraard denken wij mee en geven een advies op maat.  

Party Time 
Het feest kan beginnen. Verras je gasten met een unieke combinatie van een dj, live zangeres en live band.  

Check de video
De video bevat een live opgenomen medley   What you see is what you get!

Deze video is helemaal live opgenomen. Je weet bij deze band dus zeker wat je in huis haalt.  
                Let's Make your event unique! 
Terug naar home 

.