Events By Design  
 

Season Greetings

Versier niet alleen je kantoor, bedrijf, of huis met een mooie boom, maar kies voor een volledig inrichtingsconcept op maat, passend bij jouw favoriete boom. Zo wordt jouw kerstborrel, kerstdiner, kerstfeest, kerstevent, kerstmarkt of eindejaarsfeest spectaculairder dan ooit!


Wij werken samen met echter Xmas Professionals; de creaties die wij samen maken zijn origineel, eigentijds, inspirerend en altijd stijlvol.

Er zijn ontzettend veel stijlthema's te bedenken en samen met onze partners kunnen we heel veel mogelijk maken.

Hieronder geven we je alvast een impressie van een aantal stijlthema's.

Naast deze stijlen kunnen we ook jouw eigen stijl of thema voor jou ontwikkelen. Neem contact met ons op om te bekijken welke stijl het beste bij jouw event past. 

  

City Loft

 
Een City Loft trendboom mag zeker niet ontbreken tijdens de inrichting van jouw event wanneer je kiest voor het stijlthema City Loft. Niets straalt meer luxe uit dan velvet, de fluweelachtige stof. Creëer het gevoel van een chique city loft, groots en meeslepend, leven en genieten van sophisticated design. Warme en diepe kleuren zoals aubergine en emerald groen, rijke materialen en volop glans en glitter. Een vleugje goud mag zeker niet ontbreken. Neem je gasten mee in een glamoureuze omgeving met internationale allure. Geheel volgens de kersttrends van 2018!


British Queen
De British Queen weerspiegeld
het kneuterige en ouderwetse kerstgevoel met typische Engelse tradities zoals Christmas crackers en een luxe diner met kalkoen en kerstpudding toe.

Dit stijlthema bevat een vleugje vintage, een trend die maar blijft groeien, wekt een gevoel van nostalgie op, de goede oude tijd van kerstmis bij jouw grootouder

 Zijn ruitjes, strikken en prents, ‘your cup of tea’? Kies dan voor een chique en stijlvolle inrichting met rijke, luxe materialen en natuurlijk onze fantastische notenkrakers

 Marrakech Xmas 
Waan jezelf in een wereld van 1001 nachten.
Met een stijlvolle boom, gedecoreerd in oranje, geel, goud en paars tinten en bijpassende accessoires.
Sinds de dames van Sex & the City het prachtige Marrakech onder de aandacht brachten is deze stijl een echte trend! Met dit stijlthema haa je de Arabische sferen in huis. 


Wil jij ook een tof en bijzonder stijlthema voor jouw event? De mogelijkheden zijn eindeloos en we bespreken het graag met jou.

Meer stijlthema's vind je hier