Events By Design  
 

Jane en Danza Expresión 
Jane: eigenaresse, danseres, choreografe, docente

Jane
is de oprichtster en eigenaresse van ‘Danza Expresión’. Samen met haar collega’s/assistenten vormt zij een team binnen de dansschool. Zij delen hun visie op dansen en lesgeven: een respectvolle benadering van cursisten waarbij iedereen gelijk is en er met iedereen wordt gedanst. Voor hen is het belangrijk dat mensen de ruimte krijgen om te leren en zich zo de verschillende dansstijlen, door middel van de kwalitatief goede lessen, eigen kunnen maken. Deze gedeelde visie zorgt voor de prettige en sociale sfeer die er binnen de dansschool heerst.

Voor Jane hebben dans, muziek en sport altijd een grote rol gespeeld gedurende haar jeugd. En hoewel ze van huis uit is opgegroeid met de Latijns-Amerkaanse muziek, is zij zich destijds eerst andere danssoorten eigen gaan maken, waaronder jazzballet, klassiek ballet, moderne dans, flamenco, reggaeton, streetdance, hip hop, house dancing, Go go dance en Bharat Natyam. Omdat het leren van verschillende dansstijlen haar goed af ging, begon ze al op jonge leeftijd met optredens.
Zij werd al snel een gediplomeerd dansdocente! Het uitoefenen van vechtsporten was overigens ook een van haar favoriete bezigheden.