Events By Design  
 

       Let the party begin  

Van feestzaal tot bedrijfskantine, van lobby tot vergaderzaal; wij kunnen het omtoveren tot de perfecte locatie voor jouw event.   

Wanneer wij samen met jou het thema voor uw event hebben gevonden helpen wij graag met de aankleding van de locatie. Met de grootste zorg en altijd met een WOW! effect. 

Van een chique gala diner, summer fibe barbecue tot super XL kerstborrel, wij zorgen voor een sfeer welke perfect past bij jouw event. Events By Design werkt samen met partners die net als ons hoge eisen stellen en out of the box durven denken.

Event Styling is een specialiteit, samen met onze partners verzorgen wij de metamorfoses van ruimtes, tijdelijk of permanent. Van pril idee tot concrete uitvoering. Vorm geven aan idee & sfeer en oog hebben voor detail.

De creaties die wij samen maken zijn origineel, eigentijds, inspirerend en altijd stijlvol.  

Er zijn ontzettend veel stijlthema's te bedenken en samen met onze partners kunnen we heel veel mogelijk maken.

Maak eens een koffie afspraak om persoonlijk kennis met ons te maken en een kijkje te nemen in ons uitgebreide stijlenboek.

Hieronder geven we je alvast een impressie van een aantal stijlthema's.

Wil jij ook een tof en bijzonder stijlthema voor jouw event? De mogelijkheden zijn eindeloos en we bespreken het graag met jou. 

Business Event 
Voor elke zakelijke bijeenkomst, presentatie, beurs of congres een passende inrichting. 


Een neutrale, strakke maar trendy witte basis, toegevoegd met jouw huisstijl door bijvoorbeeld beeldmerk, logo of kleur. Zo komt jouw bedrijf of boodschap duidelijk naar voren


Urban Jungle
Botanische sferen zijn helemaal passend binnen de trends van nu. Hippe planten brengen een interieur tot leven, groen is helemaal hot!  Zo geef je jouw event een frisse uitstraling en hall je de ongedwongen sfeer en het buiten gevoel naar binnen. Door te combineren met natuurlijke materialen en warme structuren ontstaat een stijlvol geheel. Urban Jungle geeft een vernieuwend stijlthema, verfrissend, rebels en helemaal van nu.Urban Jungle meets Industrial


Elegant & Smaakvol
Perfect voor een chique diner


Opvallen met mooie bloemstukken


Steampunk
Daar waar het verleden en de toekomst samen komen! Dit stijlthema verwijst naar de verhalen die zich afspelen in een tijd dat stoom de grootste krachtbron was maar ook naar elementen die fantasie bevatten, zoals futuristische machines en uitvindingen. Dit stijlthema geeft de voorkeur aan metaal boven kunststoffen. In tegenstelling tot "less is more", geeft Steampunk de vrijheid om het zo groot te maken als jij dat wilt. Een ruige & industriële look met koper accenten. Expermimenteel & Stoer en daarnaast ook heel Sfeervol & Stijlvol.

 
 
Rio

Felle kleuren, Feest!


Dit stijlthema brengt je gelijk in tropische sferen. 


 

 Great Gatsby

 


The Golden Age, de jaren 20, met glamour feesten vol Jazz muziek, kristallen kroonluchters, veren, parelkettingen, kant, vintage auto's en Art Deco.
Met het Great Gatsby thema haal je de glamour van de stijlvolle jaren 20 in huis. Feestelijk, sfeervol en klasssiek.

 

 Foodfest
En dat gewoon op jouw eigen terrein! Hoe gaaf is dit? 

 

 

 

 

 
Beach
Kies voor een verfrissend Beach thema! Een combinatie van strand, zee en de onderwaterwereld zorgt voor een ontspannen, rustige en stijlvolle sfeer.
Een trendy basis van wit, gecombineerd met blauwtinten en groene eyecatchers. Zakelijke events worden meegenomen in het vrije, frisse gevoel.


Party elementen kunnen zijn:
- Backdrops
- Adembenemende bloemen creaties
- Fun Photo Booth
- Een decoratief dessert station
- Luxe kroonluchters
- Elegante couverts 

 

 

Photo by Ibrahim Boran on Pexels

 

Van tafeldecoratie tot gehele eventstyling: We gaan voor het WOW effect!


Wil je  weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of ontvangt je graag wat meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel: 06 57 62 65 12