Events By Design  
 

Single Weekends  
 

Eventjes een zalig weekendje weg met een instant vakantie gevoel; ervaar het tijdens één van de single weekends van Events By Design.

Een weekend waar je activiteiten kunt doen waar jij dol op bent en je ook nog eens gelijkgestemden kunt vinden:een super mini break! 

Een informeel sfeertje en alles super verzorgd
- Alles is altijd superverzorgd: Events By Design besteed veel aandacht aan de kwaliteit van het eten en drinken. Van ontbijt tot diner: de catering is top! We hechten veel waarde aan de verwennerij in het hotel, landhuis of op een boot. 

- Je leert in een korte tijd
veel mensen kennen, ongedwongen en ongeforceerd. Er is volop tijd voor leuke gesprekken en elkaar beter te leren kennen. 

- Je bent er helemaal uit. Een paar dagen even in een
andere omgeving voelt als een echte mini-vakantie  

-  Tijdens een single weekend worden er tal van leuke activiteiten aangeboden. Of het nu gaat om een cocktail worskhop, een wandeling of een bezoek aan een wijngaard voor een wijnproeverij; als je zin hebt doe je gezellig mee, niets hoeft. Even een boek lezen op je hotelkamer of eventjes lekker op jezelf een wandelingetje maken? Niemand zal raar opkijken en alles is prima. Het is jouw weekend en jouw wensen en behoeften staan voorop.
Vrijheid - Blijheid is het motto. 

Bekijk hieronder binnenkort ons aanbod en ga met ons mee. 

Een echte mini-vakantie 
• Altijd All-Inclusive  
• Van vrijdagavond t/m maandagochtend (vertrek op zondagavond i.v.m. werk is altijd mogelijk)
• Altijd met vrijblijvende activiteiten (kookworkshops, cocktailworkshops, wandelingen etc.) 
• Met vrijgezellen van jouw leeftijd en een gelijke man-vrouw verhouding.