Events By Design  
 

Wedding en Event Production Services

Events By Design biedt production services voor allerlei soorten events; van een familiefeest tot een vriendenuitje en van een privat dinner tot cocktail party. Events By Design is jouw partner vanaf het creatieve proces tot de uitvoering van jouw event.

Het zoeken van een locatie en contracting
Wij zoeken voor jou de meest geschikte locatie voor jouw event. Dit doen wij gebaseerd op jouw wensen en criteria (aantal gasten, budget, event type - dinner - cocktail party, concert etc.) Je ontvangt daarna van ons een overzichtelijk overzicht van beschikbare locaties en prijzen. We regelen tevens een rondleiding van de betreffende locaties. Nadat je een locatie hebt gekozen onderhandelen wij namens jou over het contract.

Eerste concept en Design
Nu gaat het echt leuk worden. Als eerste luisteren we naar jou - wat wil je bereiken met jouw feest of event? Wat is het belangrijkste voor jou? Wat wil je jouw gasten bieden? Welke look & feel wil je voor jou party? Heb je een stijl thema in gedachten? Wanneer we alles weten wat nodig is gaan we gebaseerd op jouw wensen een mood board maken. Een mood board geeft een duidelijk beeld over de look & sfeer voor jouw feest of event. Wanneer je dan eenmaal akkoord gaat met het mood board kunnen we beginnen met de gedetailleerde ontwerp fase. Nu gaan we elk detail van het event uitlichten. De concept en ontwerp fase wordt afgesloten met een gedetailleerde presentatie. Dit geeft jou de mogelijkheid om te ervaren wat je gaat zien, proeven, ruiken en horen op jouw party. Je krijgt hierdoor al een heel goed beeld wat de beleving wordt van jouw event.

Event coördinatie & on-site management
Events By Design zorgt ervoor dat jouw event soepeltjes verloopt en er geen verassingen zijn -althans geen onbedoelde verassingen-.
Onze eventmanagers en producers hebben veel ervaring in het managen en uitvoeren van events. Wij overzien elk aspect van jouw event; vanaf het begin dat de eerste leveranciers en partners hun spullen brengen tot het vertrek van de laatste gasten en we de locatie weer overdragen aan de eigenaar.

Managment Gastenlijst
Wij weten dat het regelen van een gastenlijst tijdrovend is, daarom biedt Events By Design een full service gastenlijst management aan. Het enige wat jij hoeft te doen is een gastenlijst aan ons te geven en wij regelen de rest - het versturen van de uitnodigen, RSVP management an alle communicatie met uw gasten. Wij zijn een full service concierge voor jou en je gasten.

Alle Production Services 


Beveiliging & Personeel

Public Relations

Bloemen, Rekwisieten, Custom Decor & Production

Reizen & Hotel accommodaties

Budget ontwerp & Management

Sound & Audio Visual 

Catering & Bartenders 

Tafellinnen, Servies & meubelverhuur

Custom Made Podium 

Tenten, Staging & Set Design

Destination Services 

Transport & Accommodatie 

Eerste concept & Ontwikkeling

Uitnodigingen & Geprint materiaal 

Entertainment & Artiesten boekingen 

Vergunningen 

Event coördinatie & On-site management

Verlovingen & Management

Fotografie & Video Productions

Vloerplan & Plattegrond 

Gasten  management & Logistiek

Welkomst cadeaus & Goodie Bags 

Grafisch design & uitnodigingen 


Licht design & implementatie 


Locatie selectie & management


Merk & Product Promotie
Uniek voor Weddings


Destination Services / On-site management 

Personal Styling & Kleding advies 

Custom Wedding Cake & Dessert Buffetten

Trouwjurk & Accessoires 

Gastenlijst RSVP Management

Weekend events plannig

Haar & Make up 

Welkomstreceptie

Huwelijksreis planning & Tips