Events By Design  
 

Services 

Wij bieden een diversiteit aan services opdat jij kunt kiezen wat het beste is voor jou, je familie of jouw team.

Droom je van een super gestyled en formeel event, dan is Signature precies iets voor jou.

Wanneer je op zoek bent naar een geweldig getalenteerd productie en design team: Team Events By Design biedt jou een ervaren team van eventmanagers en designers die jou helpen met het organiseren van een waanzinnig event.

Wanneer je op zoek bent naar service op een buitenlandse bestemming kun je een breed aanbod aan services vinden bij Signature & Team Events By Design.


Diana's Signature

Signature services zijn inclusief het persoonlijke talent en betrokkenheid van Diana voor jouw event. Diana neemt persoonlijk de creatie en het design voor jouw event in handen, van idee tot totale uitvoering. Met het oog van een artist en de skills van een architect, Diana zal voor jou en je gasten de meest voortreffelijke persoonlijke ervaring creëren.

Diana's gevoel voor style en design creëren de meest elegante, mooie events. Bij het creëren van een event  gebruiken wij vanaf het begin onze five-senses benadering; om er zeker van te zijn dat alles wat je aanraakt, proeft, ruikt, ziet en hoort bijdraagt aan een ervaring welke smaakvol is uitgevoerd met net het juiste beetje verfijning. Voor ons is alles belangrijk. 


Team Events By Design
Ons team bestaat uit talentvolle mensen. Ze zijn toegewijd, creatief en passievol en hebben één gezamenlijk doel - er voor zorgen dat jouw event memorabel, betekenisvol en magisch is. 

Destination Events
Events By Design Lifestyle bied een volledig pakket aan services voor klanten die een event willen organiseren in het buitenland. Of je nu op zoek bent naar een locatie, of er wellicht al eentje in gedachten hebt, Events By Design Lifestyle zorgt voor het management, expertise en peace-of-mind om er voor te zorgen dat de planning en organisatie van jouw event vlot en prettig verloopt.

Flowers & Decoration 
Events By Design Lifestyle biedt tevens design services om de gehele look en feel voor jouw event te creëren. Onze deelname bij deze service is beperkt; we laten de volledige coördinatie en planning -die we normaal gesproken bieden onder de Lifestyle banner-  aan jou  of andere partners over. Laat ons de setting ontwerpen, compleet met tafeldecoratie, bloemstyling en lichtontwerp voor jouw event. 

Klik hieronder voor informatie om jouw reis naar magisch, betekenisvol en memorabel te beginnen.