Events By Design  
 

Must See & Do 

Ik ga er zelf  graag eventjes tussenuit, of dat nu een dagje weg is of een avondje stappen met vriendinnen.
Altijd super leuk om te doen; de nieuwste Hotspots ontdekken. Ook winkelen doe ik graag en daarbij geef ik de voorkeur aan leuke en aparte winkeltjes. En net als velen vindt ik het een fijne luxe om zo af en toe eens te overnachten in een mooi hotel. Op deze pagina deel ik graag mijn favo adresjes met jou. Food, Drinks & Dance
Lekker eten, yummie cocktails en los gaan op heerlijke muziek.Shop till you drop
De leukste shop adresjes!Pillow Talk

Een romantisch hotel of juist een hip boutique hotel, I love both.
Daarom bij deze mijn favo slaapadresjes.
  • Thomas Eindhoven
  • Bella Boutique Uden
  • Bella Boutique Uden
  • Bella Boutique Uden
  • Bella Boutiqe Uden