Events By Design  
 

I love Xmas Xmas... My favorite time of the year. 


  • hotel lobby 2
  • hotel lobby 4
  • hotel lobby 3


Ik ben dol op kerstmis;  het samenzijn met familie en vrienden, je huis helemaal in kerstsfeer, bijzondere cadeautjes uitzoeken voor jouw geliefden. Ik houd ervan. Daarom deel ik hier graag mijn favoriete adresjes, mijn tips en andere sfeerimpressies om alvast helemaal in kerststemming te komen.


Mag jij dit jaar voor een superkerstsfeer op de werkvloer creëren? Neem dan eens een kijkje op de website van versierdekerstboom  Echt meer dan de moeite waard = ) Naast kant-en-klare waanzinnig gave kerstbomen kun je er ook terecht voor de totale styling van je kantoor. Wij bij Events By Design werken graag met hen, ze hebben net als ons altijd originele ideeën. 

Bij het woord Ibiza denk je aan zomer, zon en strand; felle kleuren en lekker uitbundig. In de winter kun je het Ibiza stijlthema ook perfect toepassen om jouw huis boho chic in te richten voor jouw kerstparty.  In plaats van felle kleuren kun je in de winter kiezen voor meer warme kleuren gecombineerd met aardetinten. 
Wil jij je huis of kantoor ook helemaal onderdompelen in kerstsfeer? En ga je voor een tof stijlthema? Maar heb je weinig tijd of weet je niet hoe je het allemaal aan moet pakken? No stress, laat ons je helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te horen wat wij voor jou kunnen betekenen.


 

 
Alle foto's: 2-nice/versierdekerstboom.nl