Events By Design  
 

Weddings & Events 


Events By Design creëert magische momenten wereldwijd. Wat voor event je ook wil plannen, wij helpen je graag met het realiseren van jouw statement of style met jouw unieke stempel. Wij begrijpen wat belangrijk voor je is weten in beeld te brengen wat jij in gedachten hebt.

Wij bieden een volledig scala aan service en diensten voor elk event. Events By Design staat voor het creëren van de meest bijzondere ervaringen. We gaan voor het "Wow" effect!
 
Klik hier voor meer informatie om jouw reis naar magisch, betekenisvol en memorabel te beginnen.


Weddings 
Of je nu op zoek bent naar een romantische bestemming op een zonnig eiland voor dat echte -get away- gevoel, een grootse royal bruiloft of de meest glamoureuze, verfijnde en smaakvolle tuin bruiloft, Diana en haar team helpen jou met het visualiseren en creëren en laten jouw droom uitkomen.

Corporate Events
Of je nu de lancering van een nieuw product wilt vieren of het einde van een succesvol kwartaal, een kerstborrel of een gala avond; wij creëren een event welke jouw merk en de mensen die het mogelijk maken reflecteert.  Wij zorgen ervoor dat het elegant en smaakvol is met de nodige fun! Een onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

Social Events
Een verjaardag of vriendinnenuitje ~ verloving of babyshower; Wil je het klein houden of het juist een keertje groots aanpakken? Wat je ook wil organiseren, wij helpen je graag en hebben altijd weer leuke ideeën.

Jubilea
Een jubileum vieren is een mooie en bijzondere gebeurtenis en verdient een prachtig feest. Een jubileum organiseren en een onuitwisbare herinnering creëren is een kunstvorm. Wij werken samen met jou en je familie om er het meest persoonlijke, betekenisvolle en mooiste feest ooit van te maken.Bekijk hier onze services


 


Helemaal hip: Een Themafeest!
 Kies voor jouw event een leuk thema en wij voeren het voor je uit.   

Photo by Bruce Mars on Pexels

 Populaire thema's:
- Gemaskerd Bal
- Casino Night 
- Back to the 60's, 70's of 80's 
- Renaissance
- Disco


Photo by E Mosaik.com on Flickr

 Hoe origineler het idee, hoe leuker de Party!
Kies bijvoorbeeld voor:

- The Great Gatsby (of ander filmthema)
- 1001 Nacht
- Jazz
- Oscars / Red Carpet

 Babyshower - Bedrijfsbarbecue - Bedrijfsborrel - Bedrijfsfeest - Bedrijfsjubileum - Bedrijfslunch - Bedrijfsopening  Beurs - Borrel - Bruiloft Buffet op eigen locatie - Catering - Catering op eigen locatie - Doopfeest - Familiedag  Feestelijke opening - Festival op bedrijf - Festival Wedding - Food truck catering Jubileum - Kerstborrel Klantenbinding - Klantendag - Lunch op eigen locatie - Netwerkbijeenkomst Netwerkborrel - Nieuwjaarsborrel Ontbijt op eigen locatie - Openingsfeest - Personeelsfeest Presentatie - Productpresentatie - Receptie - Relatiedag Teambuilding - Themafeest - Vergadering Verjaardag - Vrijgezellenfeestje - Vrijmibo - Winkelcentrumpromotie Winterborrel - Zomerborrel