Events By Design  
 

 Get to know the Events By Design Team


Wat leuk dat je Events By Design hebt gevonden. Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan wil je vast iets meer weten over Events By Design en de gezichten die er achter zitten. Dat zal ik je hier vertellen en laten zien.

Events By Design wordt sinds april 2018 gerund door mij, Diana. Het uitwerken van evenementen, het bedenken van nieuwe concepten voor evenementen en het contact met jou; ik vind het allemaal even leuk. Maar een evenementenbureau runnen is natuurlijk meer dan dat. Gelukkig kan ik rekenen op mijn rechterhand, Patricia. Zij zorgt er onder meer voor dat de hele administratie soepeltjes draait en tevens geeft zij leiding aan de eventplanners.

Daarnaast kan ik bouwen op Madeleine; onze blogger. Zij test elk seizoen opnieuw de leukste uitjes en workshops. Tevens geeft zij de dansworkshops ballroom dancing.

Scroll iets verder door naar beneden en je maakt meteen kennis met het hele team. Diana Beekema ~ Happy owner


Ik woon in Silvolde en ben de moeder van Dylan (2003).

Word blij van: ondernemen en ondernemers, uitjes met mijn zoon, zonvakanties,  wilde bloemen, vintage, voorjaar, de stad en een 2e leven geven aan oude meubeltjes.  
Aard van het beestje: creatief, ambitieus, daadkrachtig.
Sterk in: organiseren, structuur aanbrengen, overzicht houden en schrijven. 
Droom: geen grote dromen, maar van elke dag iets moois maken.


                       Patricia Eelderink-Ten Have ~ Officmanager / Eventmanager

                                                                         Ik woon samen met Ashwin in het mooie Doetinchem en ben de moeder van Sven en Tim.

Word blij van: mijn gezin, vriendinnen, uitjes en chocolade
Echt Patricia: vrolijk, creatief en flexibel 
Sterk in: plannen, organiseren, overzicht houden
Droom: nog een keer met mijn gezin naar Australië op vakantie.
                                                 Madeleine Vermeij ~ Dance instructor & Blogger 


 


Samen met haar danspartner geeft ze de dansworkshops ballroom dancing.
Haar blogs kun je volgen via:
https://visitbymadeleine.weebly.com