Events By Design  
 

Hoe wij werken

Het event proces
Wij faciliteren het gehele proces door het verstrekken van event design en production services welke alles omvatten van concept ontwikkeling tot product implementatie en uitvoering van het event.

Het is voor ons erg belangrijk dat jouw planning experience net zo plezierig is als het event zelf.

We beginnen met een te maken met jouw persoonlijke "dna":  bedrijfscultuur of merk gevolgd door de event details, zoals het aantal gasten, locatie specificaties en wanneer het event gaat plaatsvinden. Daarna beginnen we met het design van het event met alle omvattende aspecten. Alles wat bijdraagt tot een smaakvolle belevenis met net dat extra beetje glamour, fun en interactie.


Partners en Leveranciers
Events By Design heeft een netwerk met de beste en meest geschikte creative partners en leveranciers voor elk event type. We waarderen en onderhouden de contacten met onze huidige partners en helpen hen graag om nog beter te presteren. Daarnaast zijn wij altijd bezig met het uitbreiden van onze contacten met nieuwe partners. Om er zeker van te zijn dat hun service en/of producten en hun inzet overeenkomt met onze hoge eisen laten we niets aan het toeval over en zoeken we dat goed uit alvorens met nieuwe partners samen te werken.

Heb jij al een creatieve partner en/of leverancier die je graag wil betrekken bij jouw event, dan werken wij uiteraard daar graag mee samen. 

 
Budgeting
Er wordt vaak aan ons gevraagd wat een event gaat kosten. In het kort: zo weinig of zoveel als jouw budget toelaat.

Wanneer je nog geen budget hebt bepaald kunnen wij jou daarbij helpen. Een budget wordt bepaald rondom alle bijzonderheden van jouw event en jouw specifieke wensen. De totale kosten kunnen erg variëren,  het hangt bijvoorbeeld af van het aantal gasten en natuurlijk ook van jouw specifieke keuzes.

De totale kosten van een evenement zijn variabel; dit is afhankelijk van het aantal speciale details, aantal gasten en jouw specifieke keuzes binnen elke categorie. Wij helpen en begeleiden je bij de keuze bij elke categorie en gebruiken daarbij jouw budget als framework.

Onze production services zijn onderverdeeld in Diana's Signature en Team Events By Design Production Labels. Bij alle production services bieden wij een Executive Producer, Lead Designer en een Eventplanner toegewijd aan jouw event.
De kosten voor de diensten en services van Events By Design verschillen per event, dit heeft te maken met een aantal factoren zoals bijvoorbeeld de grootte van het event en hoeveel tijd we nodig hebben om jouw event tot stand te brengen.


Klik hier om al onze production services te bekijken


Laat je inspireren


Lekker Buiten
Een buiten Event.... omdat de zon in Nederland ook steeds vaker schijnt! Met de voeten in het gras, omgeven door foodtrucks en bars. Perfect toepasbaar op zakelijke events, personeelsfeesten etc.
Bijzondere Locaties
Zelfs een parkeergarage kan omgetoverd worden tot een unieke en gave feestlocatie!

 


Cocktails

De mensen zien er dorstig uit.... na het drinken van een unieke cocktail blijven ze met een smoesje bij de bartender langskomen: "Ja het is ook zo warm, dan moet je veel drinken!"

Coole Stijlthema's
De Look & Feel in Australië sferen, maar dan wel met een knipoog. Decoraties en meubilair: styling voor de perfecte Outback sfeer
.


 

 

Terug de  Homepagina 

                

Photo By Amy Shamblen @amyshamblen on Unsplash