Events By Design  
 

Choco Love 

Chocolade, de ultieme verleiding....   

In november vindt er een Choco Love singles uitje plaats. 


Single en totally ready to mingle? Kom dan in november naar het Choco Love - Singles Uitje.    

Choco Love: Een Yummie Chocolade Bonbon workshop met daarna een vaartochtje over de Leidse grachten.

In een relaxte sfeer andere singles ontmoeten, dat kan tijdens dit singles uitje. Samen heerlijke bonbons maken en daarna samen varen. 

We Love Chocolate en daarom geven we elke deelnemer van dit uitje een mooie Goodiebag!

Programma 

14:30 Inloop 
15:00 Start workshop (de workshop duurt anderhalf uur) 
16:30 Vaartochtje over de Leidse grachten (het vaartochtje duurt anderhalf uur) 
18:00 Terug van het vaartochtje

Inhoud van de Workshop:
Er wordt wat vertelt over de herkomst en bijzonderheden van chocolade. Daarna wordt er uitleg gegeven over de materialen en grondstoffen die jullie gaan gebruiken en  worden de recepten uitgedeeld. Tijd om aan de slag te gaan. Tussendoor mag je dippen en proeven van de smaken chocolade. 

Je maakt met de hand 250 gram aan chocola, waarbij je letterlijk je vingers kunt aflikken. Er wordt begonnen met de voorbereiding voor het vullen van de praline bonbons. Daarbij maken jullie een uitgebreid assortiment, dat bestaat uit diverse smaken chocoladetruffels. Denk daarbij aan k
aneel, sinaasappel, limoen, rum, cointreau, koffie of speculaas. Als puntjes op de i versieren jullie de praline bonbons met fijne en natuurlijk zelfgemaakte decoratie.

Wanneer de bonbons zijn gestold, eindigen jullie deze workshop door ze in te pakken in een mooi bonbondoosje. Je kunt ze nu op een veilige manier mee naar huis nemen. Al loop je misschien wel het risico dat je ze al hebt opgegeten voor je thuis bent. Het vaartochtje
Na het maken van de heerlijke bonbons gaan jullie varen over de Leidse grachten. Uiteraard gaan de bonbons van de workshop mee aan boord. Daardoor geniet je niet alleen van het varen maar ook van de zelfgemaakte chocolaatjes. We vertrekken vanaf Leiderdorp en zitten binnen 5 minuten op de Leidse grachten.

Photo by Cacao van JouPrijs:  € 43,95 per persoon 
(Prijs is inclusief workshop, vaartochtje, consumpties, btw en boekingskosten)

 
Locatie: Cacao van Jou - Hoofdstraat  44 - 2351 AL Leiderdorp 

(Er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie -  parkeren is gratis)  

Na de workshop en het vaartochtje gaat de groep nog een hapje eten* in één van de leuke restaurantjes die Leiden rijk is  -  Haak gezellig aan wanneer je daar zin in hebt.  (*Deze kosten zijn voor eigen rekening.


Zin om hier bij te zijn? Meld je dan nu alvast aan via het onderstaande aanmeldingsformulier 


Aanmeldingsformulier: 

Let op: 
Nadat je het aanmeldingsformulier hebt ingevuld en hebt verzonden, ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestigingsmail. In oktober ontvang je dan een factuur. Om deze factuur (per mail) naar je toe te sturen hebben wij je volledige naam en adresgegevens nodig en daarbij dus ook je toestemming om je persoonlijke gegevens*  te verwerken.  

De factuur die je ontvangt bij de bevestigingsmail is gebaseerd op het aantal personen dat je door gaat geven op het aanmeldingsformulier; mocht het aantal veranderen: geen nood: geef even een belletje en wij passen de factuur aan.  

(*persoonlijke gegevens worden enkel bewaard wanneer je deel neemt aan dit uitje, lees verder alles in ons privacy beleid.)
 


Heb je vragen of wil je meer informatie? 
Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken via telefoonnummer: 06 - 57 62 65 12 
Of stuur een berichtje via het contactformulier. 

Terug naar de uitagenda