Events By Design  
 

All inclusive arrangementen


Een dagje uit of een kort tripje, wij regelen het graag.

Wij houden van tripjes welke volledig zijn verzorgd: een uniek uitstapje waarbij alles is geregeld.. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar bijzondere workshops en uitjes om er vervolgens een mooi arrangement van samen te stellen. 

All inclusive - We ♥ it!

Ben jij ook op zoek naar een volledig verzorgd uitje voor je vriendengroep, familie, klanten of personeel?
Wij hebben al een paar mooie arrangementen voor jouw samengesteld. Elk arrangement kan aangevuld worden met eten en drinken, hapjes, hotelovernachtingen, vervoer etc.

Ons aanbod:Wil je een compleet pakket samenstellen voor 10 personen tot 100 personen of zelfs meer? Je kunt kiezen uit bovenstaande workshops.

Wij werken samen met professionele en geweldige bedrijven. Iedereen oefent zijn/haar eigen vak uit. Op deze manier krijg je ten alle tijde top kwaliteit op alle vlakken. Je hoeft alleen maar je wens aan ons door te geven en wij van Events By Design regelen alles. Je hoeft nergens naar om te kijken.

De combinaties worden op maat samengesteld, vandaar dat er bij een aantal workshop geen prijzen zijn vermeld
.

Ook op maat speciaal voor jou:
We zijn volop bezig om nog meer compleet dagjes uit samen te stellen.
Daarnaast organiseren wij ook op maat en naar naar jouw wensen allerlei verzetjes, trips en andere uitstapjes. Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te horen wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Naast onze all inclusive arrangementen hebben wij ook een groot aanbod aan leuke workshops en uitjes. 
Naar wens kunnen wij bij elke workshop en elk uitje een compleet arrangement voor je samenstellen.  

Staat jouw favoriete workshop er niet bij? Bel gerust, dan gaan wij voor jou op zoek naar die workshop.

Contact:
Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer: 06-57 62 65 12 of via ons contactformulier. "Onbeperkt genieten, dat is een all inclusive uitje"